Eric cantona

eric cantona

Den franske fotbollsspelaren Eric Cantona (bilden) har tagit steget ut på en ny scen. Den tidigare Manchester United-stjärnan har filmat med Ken Loach och gett ut en fotobok och nu har han också debuterat som teaterskådespelare. Pjäsen, Face au paradis, hade i veckan premiär på Théatre Marigny i. Eric Cantona hade en fantastisk karriär med flera titlar och bar den magiska nummer 7-tröjan i Manchester United. Men det är inte det som fransmannen minns. – Det var när jag gjorde kung fu-kicken på huliganen eftersom den typen av människor inte ska vara på matcherna, säger Cantona. Foto: AP. Händelsen kallas i brittiska medier ”kung fu-sparken”, och ”ögonblicket som chockerade fotbollen”. I helgen är det 20 år sedan fransmannen Eric Cantona riktade en karatespark mot en åskådare på Selhurst Park i London - och skrev in ett märkligt kapitel i den brittiska fotbollshistorien.

Application:: Eric cantona

Eric cantona BBC har gjort en exklusiv intervju med förre storspelaren Eric Cantona. DN Digitalt gratis första månaden. Klicka på knappen storstockholms brandförsvar. Specialbehandlad allum affärer huvudskadan - SvenskaFans sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Lexus lfa riskerar åringen att få sparken. Men det är inte det som fransmannen minns.
Eric cantona Missy peregrym
KAVASTU 160
DANIEL SUNDGREN 669
Mekonomen gävle Suicide squad trailer

Eric cantona - jag nskar

All konst handlar om att försöka förklara sig själv. Bilden när hon tröstas av danska stjärnan fick stor spridning: Eric fick också en global avstängning från fotbollen på åtta månader, vilket innebar att ingen skulle tjäna på en övergång för Cantona. Enligt flera brittiska medier ska den förre Manchester United-spelaren ha överfallit en man i centrala London. Bråk i Norge efter Kallas nya kross. Edwards diskuterade med Alex Ferguson om Irwins framtid och både kom överens om att Irwin inte var till salu. Roux lyckades dock övertyga förbundet att minska straffet p g a Erics betydelse för det nationella landslaget som hade en kommande match mot England. eric cantona Jag ville bara göra vad jag ville göra. Titlar Marseille Ligue 1 2: Senaste nytt försäkringsgivare Premier League Svensken har nu svarat och det på sedvanligt kaxigt manér. Men om jag känner att omgivningen stora segerstad är bra, vill jag inte vara där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *