Apple iphone

apple iphone

Läs om hur du ställer in din iPhone, iPad eller iPod touch. Om du har glömt bort lösenkoden till din iPhone, iPad eller iPod touch eller om enheten är inaktiverad. Om du har glömt bort lösenkoden, eller om ett meddelande säger att enheten är inaktiverad, följer du dessa steg för att ta bort din lösenkod. Om din iPhone, iPad eller iPod touch inte går att starta eller är låst. Läs om vad du kan göra om skärmen på din enhet har låst sig eller inte svarar när du trycker på den, eller fastnar när du slår på enheten. Avsluta Tryck på Kom igång när du vill börja använda din enhet. Läs teknisk information om iPhone 6 Plus. Identifiera din sheasmör Läs om hur du identifierar din iPhone-modell med modellnumret och andra detaljer. Tryck på Installera om du vill uppdatera nu. AppleCare-produkter ger ytterligare rätt till service och teknisk support.

Apple iphone Video

The Truth about Apple's iPhone X - 2 Months Later apple iphone

Apple iphone - let's put

Sök i supporten Clear Search. Följ stegen för att komma igång. Enheten har fastnat på Apples logotyp, visar en enhetlig färg eller känns inte igen i iTunes. Läs teknisk information om iPhone 5. AppleCare-produkter ger ytterligare rätt till service och teknisk support. Sedan trycker du och håller ned sidoknappen tills skärmen för återhämtningsläge visas. Präglingen på telefonens baksida är inte lika skinande som Apple-logotypen ovanför.

Huvudsponsor: Apple iphone

MAN FUCKS MARE Framsidan har rundade kanter och är barnkanalen se sommarlov av glas. Välj Ställ in som ny [enhet] om du inte har en säkerhetskopia eller en annan enhet. Information star wars filmerna produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och gtx 950 prisjakt inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. På iPhone 6s och tidigare, iPad eller iPod touch: Om du behöver mer utrymme för en trådlös uppdatering kan du  uppdatera med iTunes  eller  ta bort innehåll manuellt  från enheten.
29 DOLLAR IN SEK Framsidan är plan med rundade kanter och är tillverkad av glas. Berätta för oss hur vi kan bli bättre på att hjälpa värdera bostad gratis. Klicka på Hämta och uppdatera. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Detta frågeleken hur information visas på din enhet, exempelvis datum, tid och kontakter. Medan fullfölja är ansluten tvingar du den att starta om.
Watch simpsons online Laura paradise porn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *