Gekås blogg

gekås blogg

En bil körde in i entrén till Gekås Ullared under tisdagskvällen. Ordningsvakter tog hand om föraren till bilen – som senare greps av polisen. En gravid kvinna och hennes dotter fick föras till sjukhus, enligt Aftonbladet. Linus Stolpe blev vittne till händelsen. – Vi trodde att föraren hade fått stroke eller något. Här visar vi varje dag upp nya fynd från varuhuset. Varorna vi visar finns i sortimentet just nu men kan snabbt sälja slut. Är det kö? Via våra två webbkameror kan du följa folkflödet utanför varuhuset i realtid. Dock sällan har kö in i varuhuset, bara ca. dagar per år.

Gekås blogg - koppen

Gekås nya jättesatsning — köper höghus. Vi hoppas allt går bra för alla inblandade och vi kommer göra allt vi kan. Shoppa, bo och umgås i de vackra halländska skogarna. De två pojkarnas död väcker tankar om ansvarstagande. Man har betett sig grovt oförsiktigt, kan man uttrycka det som, säger Tommy Nyman. Han lämnar AIK — klar för rivalen.

Gekås blogg - Bostder

Strax innan 22 berättade Jan Wallberg att varuhuset kommer hålla öppet som vanligt under onsdagen. Jag konstaterar att vi går åt var sitt håll, säger Jan Wallberg. Alicia, 8, blev lämnad gråtande vid vägkanten. Det var vid stängningsdags men det var rätt mycket kunder där. Vi ska se så att det inte finns något farligt i den. Evimetrix har utsett Gekås Ullared till det starkaste varumärket i Sverige och starkaste varumärket i kategorin Övrig handel på Swedish Brand Award. gekås blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *