Allyson felix

allyson felix

Foto: TT Tionde VM-guldet för Allyson Felix. Allyson Felix är uppe i tio VM-guld efter USA:s seger på 4x meter. Amerikanskorna, med Felix på andrasträckan, vann på 41,82 och var drygt tre tiondelar före tvåan Storbritannien, medan bronset gick till Jamaica. Felix tog sitt första VM-guld när hon som. Felix slog igenom vid OS där hon blev silvermedaljör bakom Veronica Campbell. Året efter vid VM i Helsingfors vann Felix guld på tiden 22,16 före landsmaninnan Rachelle Boone-Smith (22,31) och Frankrikes Christine Arron (22,31). Felix har även två år i rad vunnit IAAF:s världscupsavslutning. På distansen k följare, följer, inlägg - Se foton och videoklipp från Allyson Felix (@af85) på Instagram.

Allyson felix - ett nytt

Många i Damkronorna har funderat på att sluta. Det var med i avstamp i Bolts och Farahs karriärer som Eurosports team på VM, Tommy Åström, Sanna Kallur och Jonas Karlsson bestämde sig för att diskutera vem som är den främsta friidrottaren någonsin. En stund var Allyson Felix delad etta med sina nio VM-guld. Allyson Felix har ett OS-guld på meter men inget på meter. Succémålvakten klar för SHL-spel. Norman orolig över Tiger Woods. Hennes tränare är Bob Kersee [ 1 ] som har för övrigt tränat bland annat Florence Griffith Joynersom har världsrekordet på m, på Enormt underlag, stark kultur och solnavägen konkurrens är några av orsakerna. Dramatisk allyson felix för USA — får göra nytt försök Gå till MSN start. Minuten-resor Matthews — då nollade Toronto McDavid och kompani. Friidrott vid olympiska sommarspelen och Lista över olympiska dammedaljörer i friidrott. allyson felix

Allyson felix - gller

Ge sidan ett övergripande betyg. Eric Cantonas majestätiska fullträff i Manchesterderbyt — som äkta Unitedfans aldrig glömmer. Hennes tränare är Bob Kersee [ 1 ] som har för övrigt tränat bland annat Florence Griffith Joyner , som har världsrekordet på m, på Hon försvarade därmed sin världsmästartitel. Allyson Felix alla tiders VM-dam Jag har problem med länkar och navigering Jag har problem att söka Jag har problem med topp-appar Jag ser ett fel i innehållet Annat. OS-friidrotten står för dörren:

Allyson felix Video

Allyson Felix wins 400m - London Diamond League 2017 [1080p]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *