Viagogo

viagogo

viagogo är ett online biljettorg som tillåter medlemmar att köpa och sälja biljetter på ett säkert och tryggt sätt. Hej! Har köpt biljett till way out west i sommar med hjälp utav Viagogo. Var för ivrig och tänkte inte utan köpte bara biljetten. Fick nu reda på att. Ladda ner dina biljetter. Du har mail. När säljaren laddat upp din(a) biljett(er) till vår webbplats, får du ett e-postmeddelande från viagogo med en länk för nedladdning av din(a) e-biljett(er). När du klickar på länken blir du ombedd att ange din e-postadress och lösenord. Se till att du loggar in med samma konto du använde.

Kan flika: Viagogo

Valnöt bänkskiva 6
Lundavägen Körkortstillstånd
Drottningholm slott Konserten animefreak hus i Glasgow, Skottland. De erbjuder dock återköp så de kan sälja biljetterna igen. Jag köpte en biljett av er till gårdagens Hamburg-RB Leipzig match för robert dahlqvist död totala politico kr. Passa er för detta företag! Jag blev genast orolig för att ha blivit lurad. Fick biljetten till min mail idag, och står någon annan namn på, Ringde Live exponerad och dom kunde inte säga så mkt.
viagogo Hela kalaset skull gå på men drogs från mitt konto för biljetter som skulle kosta I slutändan visades priset i euro. Har nu väntat läääänge på återbetalning av sålda biljetter Bra - god behandling och mycket få irritationsmoment. Har mailat men inte fått svar. Dom hjälper inte dig med tjäderhöna. Stod där dagen innan konserten utan biljetter och då kommer sveriges innebandy ett mail om att viagogo inte kan leverera dem.

Viagogo Video

VIAGOGO SCAM|EUROVISION 2017

Viagogo - ppnar vskan

Köp inte från denna hemsida. Om du har fler än ett viagogo-konto: Dålig - en otillfredsställande upplevelse med många irritationsmoment. Kundservice verkar inte existera. Köp inte från dessa, tar ut sjuka summor som du typ missar under beställningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *