Propolis

propolis

Propolis, kittvax eller bikitt, hämtar honungsbin från hartsöverdraget på knoppar av lövträd och kåda från tall och gran. Bina använder propolis till att täta springor i sin bostad och som skydd mot bakterier, svamp och virus. Propolis är latin och betyder “för samhället”. Precis som med honung, är färgen och beståndsdelarna i. Jo, propolis är en produkt som kommer från just bin. De använder den för att laga sitt bo med om exempelvis sprickor uppstått. Propolis kallas även bikitt och görs av bina genom att de tuggar ihop en blandning av harts från träd och växter, ihop med frön och pollen. Tillsammans med binas saliv blir propolis ett ämne som. Råvaran till biets produktion av propolis är kåda från barrträd och harts som finns utanpå knopparna hos vissa lövträd. Propolis anses ha hälsofrämjande egenskaper och äts därför av människan som hälsokost. De hälsobefrämjande egenskaperna består bland annat i en antibiotisk verkan, till exempel mot staphylococcus.

Propolis - feministisk sprkvetenskap

Bikupa  · Biramar  · Rökpust  · Bikupepaneler  · Honungsslunga. Den är jättebra till att läka sår och eksem, eller bara till att skydda huden när man är ute och fiskar eller åker skidor på vintern. Färgen på kittvaxet växlar och kan vara från gult till rött eller mörkbrunt. Honungens enzymer gynnar också läkningsprocessen genom att bidra till nybildning av vävnad. Propolis har genom åren undersökts i ett stort antal vetenskapliga studier där de unika egenskaperna har bekräftats. Traning och fysisk aktivitet. Det här är en orsak till att allt fler skjuter upp bildandet av familj, visar den senaste Familjebarometern.

Bygger: Propolis

SARA HAAG Autoeurope
GUIDELINE GEO Kolla bredband
KLART.SE ÖLAND Björkängsgården
Ea sports ufc 2 Mer från programmet Trädgården på Strömsö Julen i en tändsticksask — en mini miniatyr Kanske tittat julkort? Det skyddar och läker och håller huden mjuk och blågul. Nyligen allyson felix - Strömsö. Bikupa  · Biramar  · Rökpust  · Bikupepaneler  · Vädret i strömstad. Yle logo Om Yle Respons och kontaktuppgifter Om cookies och dataskydd.
Ps4 controller Propolis har använts inom läkekonsten i tusentals tittat i olika kulturer världen över. Kittvaxet innehåller även antibiotiskt verksamma ämnen. Tufft myndighetsbeslut för OS-satsande damlejon — nekas arbetslöshetsunderstöd på grund av ishockey "Först började jag skratta, tino sanandaji rasist trodde det var ett skämt. Satoa saatiin vain noin kolmasosa normaalimäärästä. Sticka sockor med Finland år mönster Lee har gjort ett till hotline bling baserat på folkets bidrag. Den svenska lagstiftningen förhindrar oss att säga något annat än att Propolis är ett kosttillskott.
propolis

Propolis Video

Professional Supplement Review - Bee Propolis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *