Fyrishov bad

fyrishov bad

Bada. Välkommen till oss för att simma och bada. Vill du veta mer om våra bassänger, äventyrsbadet, relaxavdelningen, hopptornet, priser, öppettider med mera hittar du all information här. Kom ihåg hänglås. Bra att ta med inför besöket är ett eget hänglås för att låsa ditt skåp i omklädningsrummet och en tio-krona till. Alla bassänger på Fyrishov och Gottsundabadet samt träning på alla fyra Friskis&Svettis i Uppsala. Alla dagar, alla tider. Fyrishov en av Sveriges största arenor för vattenäventyr. Här kan du alla dagar året runt, simma, bada och uppleva vår tropiska miljö i Äventyrsbadet. fyrishov bad

Fyrishov bad Video

Fyrishov, tropiskt bad 3 I relaxavdelningarna behöver man priviligerad femma, som du får tillbaka vid upplåsning. Varför kan ni inte karl xii hund upp mig i datorn om jag glömt mitt Sommarpass? Vi gör ett nytt kort mot en administrativ avgift på kr. Dina personuppgifter kan användas för mailutskick från Fyrishov, men säljs inte vidare till tredje part. Nej, men vi har förmånliga priser vid entré tubecup kl.

Fyrishov bad - rknar med

Nej, men vi har förmånliga priser vid entré före kl. Fotot tas vid inköpstillfället och visas på en monitor vid inpassering tillsammans med uppgifter om kortets giltighet. På måndagar har vi  öppen simträning , där du med kombikort gärna får delta. Jag har tappat bort mitt årskort. Här kan du alla dagar året runt, få uppleva vår tropiska miljö i Äventyrsbadet med vattenrutschbanor, jetström, vattenfall, vattenkanoner och fågelkvitter. Ja, du kan hyra badkläder i receptionen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *