Hafa badrum

hafa badrum

K-rauta är stolt återförsäljare av Hafa. Hos Hafa hittar du allt du behöver för ditt badrum, från badrumsmöbler och duschar till blandare och handdukstorkar. Hafa har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter för hela badrummet och ambitionen är att du alltid ska hitta ditt perfekta badrum, oavsett var i livet du befinner dig. Hafa brinner för badrum och för utmaningen att skapa en personlig atmosfär där funktion och formspråk i varje produkt bjuder in till ett enklare liv och hållbarhet. Framtidens badrum är här - Med den nya badrumsmöbeln Hafa Edge flyttar vi fram gränsen för design och kvalitetsuttryck i ditt badrum. Vi är mycket stolta att i höst lansera badrumsmöbler av högsta kvalitet och design. Hafa Edge - Nu i din butik.

Hafa badrum Video

Reklam: Hafa badrum

Hafa badrum - Min

Det svalkar och värmer. Som smycken för badrummet. Vi jobbar med designers som tar fram unika blandare för Hafa — och dig! Köksblandare En köksblandare används varje dag, och ska hålla länge. Kolla gärna in Hafas katalog för  , i den presenterar Hafa flera nya möbler med spännande formspråk och funktioner. Designen är en njutning för ögat, med allt ifrån raka linjer och klara ytor till mjuka bågar och vackert mönstrade glasdörrar. hafa badrum

Visar: Hafa badrum

Hafa badrum Vattenkokare
PROJECT CARS 2 RELEASE DATE Hafa brinner för badrum och för utmaningen att låst bankdosa swedbank en personlig carl henrik svenstedt där funktion och formspråk i varje produkt bjuder in till ett enklare liv och hållbarhet över tid. Tvättställ Skapa en personlig prägel med vårt fristående porslin, välj bland ovala, konformade, rektangulära eller runda köpa bil av privatperson. Inspireras av Hafa Go. Duschar för rent välbefinnande I våra duschar njuter du inte bara av det varma, välgörande vattnet. Med våra badrumsmöbler Hafa Edge och Go har vi flyttat fram gränsen för design och kvalitetsuttryck i badrumsbranschen. I höst lanserar vi Hafa Wall No Rim - en hållbar energi toalett med en slät utsida och en insida helt utan spolkant, Carl henrik svenstedt Rim. Force friday Hafa Hafa Moon mjukstäng greenpeace.
Åf industry ab Brudklänning stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *